Monsterliner
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Welcome to Gearhead Central. We are an automotive forum for all vehicles. We have areas for cars, trucks, semi trucks, motorcycles and recreational vehicles. It doesn't matter if you are just learning about cars or if your a die hard Gearhead, we have something for you. We have some new features to show you. Check out our showcase which is like a virtual garage. We also have competitions which is our contest software. You have to be a member to enter them but membership is free so sign up today.

New Error!

Discussion in 'Questions and Suggestions' started by R. Paradon, Jun 11, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. R. Paradon

    R. Paradon Active Member Founding Member

    Joined:
    Oct 20, 2012
    Messages:
    555
  2. Flexin

    Flexin Admin Staff Member Founding Member Top Event

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    4,646
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    I checked the logs and it did show that there was an error with one add on today. That might have been what caused your problem. I updated the add on which has some things fixed in it. Let me know if it happens again.

    Thanks for letting me know.

    James
     
  3. Flexin

    Flexin Admin Staff Member Founding Member Top Event

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    4,646
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    After doing that, I recieved the same error. I tried a few times and it wouldn't post. I turned the home page add on back on and tried to post again. So that might have fixed one issue. I still need to work on the one with the that add on.

    James
     
  4. R. Paradon

    R. Paradon Active Member Founding Member

    Joined:
    Oct 20, 2012
    Messages:
    555
    I only had problem with that one thread. Hopefully it was a temporary thing.
     
  5. Flexin

    Flexin Admin Staff Member Founding Member Top Event

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    4,646
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Testing this in another Graphite style to see if I get the error here.

    James
     
  6. Flexin

    Flexin Admin Staff Member Founding Member Top Event

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    4,646
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    That worked. o_O

    James
     
  7. Flexin

    Flexin Admin Staff Member Founding Member Top Event

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    4,646
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Ok I had the error again. I disabled all add ons and I'm testing to see if I get an error. If I don't get any then I will slowly put add ons back on till I start getting the error again. Please let me know when you get one and when. I'm not sure how quick I will turn them back on. I don't always get the error so I don't want to put them all on too quick.

    James
     
  8. Flexin

    Flexin Admin Staff Member Founding Member Top Event

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    4,646
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    Ok. We have 41 add ons added to this site. 39 are off right now. I will do a bit more testing to see if the error comes up. If it doesn't I will start turning on the most important add ons first. Then see what happens and so on.

    James
     
  9. Flexin

    Flexin Admin Staff Member Founding Member Top Event

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    4,646
    Occupation:
    Truck Driver
    Location:
    Nova Scotia, Canada
    So far, so good. I put the home page add on back on.

    James
     
Verification:
Loading...
Draft saved Draft deleted

Share This Page